DISCLAIMER

De informatie beschikbaar op de website www.quorumlaw.eu is niet gericht op het verstrekken van juridisch of enig ander advies. Quorum kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die onstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.  
Quorum heeft het exclusieve auteursrecht op de website, zijn design en de volledige inhoud ervan. Elk gebruik van de website, of delen daarvan, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan ​​zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Wij respecteren uw privacy en verzamelen enkel persoonlijke informatie die door u vrijwillig aan ons werd overgemaakt. Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld en wordt, behoudens wettelijke verplichting, niet aan derden meegedeeld. De informatie wordt enkel gebruikt in het kader van onze juridische dienstverlening en om u desgevallend gepersonaliseerde informatie te kunnen verstrekken. U kan een kopie bekomen van de door ons verzamelde informatie en u kan deze informatie laten wijzigen of verwijderen door ons te contacteren via het contactformulier.