Maarten Van Staeyen

Partner

Fusies en overnames, Private equity, Durfkapitaal, Gemengde en Overheidsondernemingen, Publiek-private samenwerking, Herstructureringen, Aandeelhoudersgeschillen, Vastgoedtransacties, Startups en Groeibedrijven

Advocaat Maarten Van Staeyen

MAARTEN VAN STAEYEN behaalde zijn diploma van Licentiaat in de Rechten in 2005 (Universiteit Antwerpen) en zijn diploma van Master in het Bedrijfsrecht in 2006 (UGent).

Van 2006 tot 2016 was hij werkzaam bij het M&A team van Stibbe in de kantoren te Brussel en Hamburg. Vanaf 2015 was Maarten actief in het statuut Counsel en was hij Head of Corporate Services bij Stibbe Brussel. Hij is toegetreden tot het kantoor als vennoot in januari 2016.

Maarten legt zich in hoofdzaak toe op fusies en overnames, private equity, durfkapitaal, gemengde en overheidsondernemingen, publiek-private samenwerking, herstructureringen, en aandeelhoudersgeschillen. Daarnaast heeft hij een uitgebreide ervaring in vastgoedtransacties en het begeleiden van groeibedrijven, startups en spin-offs.

Als advocaat is hij verbonden aan de balie van Brussel. Hij is Nederlandstalig en werkt tevens in het Engels en het Frans.